24 september 2006

Saknas: en blå suzuki

Vad trött man blir!

Lördag morgon kl 07, M skulle till att skjutsa sonen T till Skövde för busstur till bokmässan i Göteborg med Mostern. Kastar en blick under altanen där sonen T's moped har sin något skyddade plats. Mopeden som sonen T så smått funderat på att sälja för att eventuellt ha lite mer att röra sig med nu när det är körkortsdags osv.

Mopeden var väck! Bara borta. Hjälmen låg prydligt på sin plats på hyllan, så det är inte så att sonen drabbats av tillfällig minnesförlust och ställt ifrån sig den någon annanstans. Det troliga är väl att någon har dragit iväg med den och slängt den någonstans. Så onödigt! Det är inte troligt att någon har snott den för att få en häftig moped, för den var just bara ett fortskaffningsmedel, lite trög och ser väldigt "vanlig" ut. Typ 15 år gammal. Men i gott skick.

T har förstås polisanmält förlusten, och vi har tagit några lovar i buskarna längs ån, i hamnen, i parken och längs strandpromenaden. Men det får väl bli fler turer.

Alla som har vägarna runt omkring i Hjo - snälla hjälp till att hålla ögonen öppna! Ser ni någon moppe som inte har funnits där förut, kolla upp det! Flera ögon ser mer än färre.

Inga kommentarer: